Walden University

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Velkommen til Walden University

Påvirke din verden med en grad fra Walden. Start i dag! Walden grad og sertifikat programmer er designet for å jobbe fagfolk. Send inn skjemaet til høyre for å lære hvordan du kan gjøre en endring og fremme din karriere. I mer enn 40 år har Walden University , en akkreditert institusjon, hjulpet arbeidstakere med å nå sine læringsmål. Walden grad og sertifikat programmer er utviklet for å hjelpe elevene å utforske dagens markedstrender, få relevante ferdigheter som kan brukes umiddelbart i den virkelige verden, og skape positiv samfunnsendring i deres liv og samfunn. Studentene blir undervist av fakultetsmedlemmer som er både lærde og utøvere, og gir faglig perspektiv og praktisk erfaring i nettbasert klasserom.

Hvorfor velge Walden?

 • Alternativer: Walden tilbyr for tiden mer enn 80-gradsprogrammer, mer enn 370 spesialiseringer og konsentrasjoner, og mer enn 50 sertifikatprogrammer, slik at du finner programmet eller studieområdet du trenger.
 • Peer-nettverk: I Walden-samfunnet, som består av mer enn 127 600 studenter og alumner, har du et nettverk av jevnaldrende som kan støtte deg på reisen din.
 • Mange perspektiver: Waldens mangfoldige studentlegeme kommer fra alle 50 amerikanske stater og over 150 land.
 • Ekspertfakultet: Walden er mer enn 3000 fakultetmedlemmer, og er eksperter på sine fagområder som gir real-world-opplevelse til sine kurs.
 • Studenttilfredshet: 91% av Walden-kandidatene som reagerte på en 2013-Walden-undersøkelse indikerte å være veldig fornøyd eller fornøyd med deres alma mater. *

* Kilde: www.WaldenU.edu/DATA, 2012-2013

Opptak

Walden University opptakskrav varierer etter program og grad. Walden registreringsrådgivere er tilgjengelige for å hjelpe deg med hvert trinn i den elektroniske søknadsprosessen, fra å bestemme hvilket program som er riktig for deg å søke om økonomisk hjelp. Registreringsrådgivere kan også forklare Waldens overføring av kredittpolitikk for tidligere pedagogisk erfaring.

Undervisning og finansiell støtte

Å betale for utdanning kan være en utfordring, men Walden hjelper deg med å identifisere de mange finansieringsmulighetene som er tilgjengelige for deg, inkludert stipend, tilskudd og føderale og private lån. Du kan også sjekke med arbeidsgiveren din for å se om de tilbyr kursrefusjon for kursene dine. En Walden registreringsrådgiver kan hjelpe deg med å finne ut hvilke finansieringsmuligheter som er tilgjengelige for deg. I tillegg kan du spare tid og penger ved å overføre kreditter tjent tidligere. De fleste Walden graduate programmer lar deg overføre opptil 50% av dine nødvendige studiepoeng.

Støtter din suksess

Walden har som mål å hjelpe deg med å nå deg. Fra din første forespørsel gjennom hvert trinn i studiene, kan du dra nytte av et bredt spekter av studentstøttetjenester som er utformet for å hjelpe deg med å lykkes i din pedagogiske reise. Walden tilbyr følgende tjenester til studenter: Personlige rådgivere: Motta personlig oppmerksomhet fra rådgivere i tilmelding, økonomisk hjelp, akademikere og andre støttetjenester for å få mest mulig ut av ditt onlineprogram. Teknisk assistanse: Undersøk bekymringsfri, siden du vet at du har 24/7-tilgang til Walden teknisk support. Tilpasset støtte for nettstudenter: Tilgjengelig overalt med Internett-tilgang, inneholder Walden's nettbibliotek over 64 000 fulltekstskrifter, mer enn 100 databaser og mer enn 3 millioner avhandlinger. En rekke tjenester er skreddersydd spesielt for online doktorgradsstudenter, inkludert en fakultetskompetanse katalog og assistanse med avhandling forskning og muntlig forsvar. Skrive senter: Skarp skriveferdighetene dine med støtte fra Walden Writing Center, som tilbyr ressurser og online veiledning av profesjonelle redaktører og veiledere på heltid. Academic Residencies: Nettverk med fakultet, ansatte og jevnaldrende på personopphold, designet for å gi deg tilleggsforskning og skriftlig støtte til masterstudiet eller doktorgradsstudiet. Karriere Tjenester: Walden's Career Services Center tilbyr en-mot-en-rådgivning og en online ressursportefølje for å hjelpe deg med kritiske oppgaver, for eksempel skriving av tekst, jobbsøking og intervjustrategier.

Online læring

Waldens fleksibilitet og støtte gir din utdanning innen rekkevidde. Du vil dra nytte av en omfattende online læringserfaring som inkluderer:

 • Praktiske startdager gjennom hele året.
 • Orienteringen som forbereder deg til suksess i et online miljø.
 • Evne til å fullføre kurs når og hvor det er praktisk for deg.
 • Tilgang til kurs og materialer på smarttelefonen eller nettbrettet.
 • Multimedia ressurser som er utformet for å øke studentlæring: videoer, casestudier, simuleringer, artikler, tidsskrifter og diskusjonsemner.
 • Et globalt nettbasert fellesskap av fakultet, studenter og alumner.

Walden kurs fokuserer på praktiske ferdigheter og strategier du kan søke omgående på arbeidsplassen. Du vil bli oppfordret til å bruke det du lærer å vurdere innovative løsninger på virkelige problemer, og mange programmer gir deg muligheten til å søke det du har lært gjennom en praktisk erfaring. Kursene tar hensyn til gjeldende forskning og casestudier for å forbedre kritisk tenkning. Vårt online format oppfordrer til samarbeid og diskusjon, slik at du kan lære av andre fagfolk på ditt felt.

Fakultet

Walden fakultet medlemmer er fokusert på din suksess. Vårt faglige fakultet omfatter forskere, forskere og fremtredende ledere som er valgt for deres faglige og industrielle legitimasjon samt for deres undervisningsmuligheter. De fungerer som veiledere og rådgivere og fremmer et støttende og inkluderende læringsmiljø. Her er tallene: 86% av Walden-fakultetets medlemmer har minst en doktorgrad, og samlet har de mottatt mer enn 900 priser for profesjonelle prestasjoner og fremragende bidrag til sine fagområder. Walden-fakultetet inkluderer også 26 Fulbright-akademikere eller spesialister. De har et bredt spekter av erfaringsmessige og kulturelle bakgrunner, og utmerker seg ved å integrere sin kompetanse i klasserommet.

Alumni-fellesskapet

Walden University har over 79.800 alumni på tvers av 135 land rundt om i verden. Våre alumni støttes av en aktiv alumniforening, som holder kandidatene koblet til studenter, fakultet og andre alumni i det større Walden-fellesskapet. Alumni deltar i regionale aktiviteter og forblir engasjert gjennom alumni-ambassadørprogrammet, myWaldenAlumni-vår alumniportal - og universitetets underskriftspublikasjon, Walden-magasinet, som fremhever alumniens prestasjoner to ganger i året.

akkreditering

Walden University er akkreditert av The Higher Learning Commission og et medlem av North Central Association, www.ncahlc.org. Walden er stolt av å ha tjent spesialiserte akkrediteringer fra følgende organisasjoner:

 • Nasjonalt råd for akkreditering av lærerutdanning (NCATE)
 • Akkreditering Råd for Business Skoler og Programmer (ACBSP)
 • Kommisjonen for collegiate nursing education (CCNE)
 • Råd for akkreditering av rådgivning og relaterte opplæringsprogrammer (CACREP)
 • Prosjektledelse Institutt (PMI) ® Global Accreditation Center (GAC) for prosjektledelse utdanningsprogrammer
 • Akkrediteringskomité for Engineering and Technology, Inc. (ABET)

Akkreditering bekrefter at et universitet og dets programmer er av høy kvalitet og tilbyr relevant innhold. Walden University akkreditering betyr:

 • Programmene og kursene er av høy kvalitet.
 • Studenter som kvalifiserer har tilgang til føderalt studenthjelp.
 • Innbetalt studiepoeng er enklere å overføre enn studiepoeng opptjent hos ikke-akkrediterte institusjoner.

Når du vurderer legitimasjon, ser arbeidsgivere og universiteter ofte etter søkere som har oppnådd en grad fra et akkreditert universitet. Finn informasjon om kostnader, yrke typer, ferdigstillingsrenter og median lån gjeld for disse programmene på http://www.waldenu.edu/programdata.

Denne skolen tilbyr programmer i:
 • Engelsk

Se MSc - HealthcareStudies » Se PhD`er » Se Master » Se DBA » Se PhD - OnlineStudies » Se MBA » Se MSc - OnlineStudies » Se Masters » Se PhD - Lawstudies »

Programmer

Denne skolen tilbyr også:

MSc

MS I Helseopplæring Og Opplæring

Nettstudie September 2018 USA USA Online

Gjennom vår MS i Helseutdanning og -fremme, kan du utforske de nyeste helsegradseteoriene, trender og praksis og få ferdigheter til å designe helsekommunikasjon; planlegge, implementere og evaluere forebyggingsprogrammer; eller tjene som pedagog om helseproblemer. [+]

I vår MS i helseopplæring og opprykksprogram, kan du utforske de nyeste helsepraksis teorier, trender og praksis og få ferdigheter til å designe helsekommunikasjon; planlegge, implementere og evaluere forebyggingsprogrammer; eller tjene som pedagog om helseproblemer.

Walden har utformet dette programmet for å gjenspeile de syv ansvarsområder for helseopplærere skissert av National Commission for Health Education Credentialing og forberede deg til å sitte for nasjonale sertifiserte helseutdannelseseksperter (CHES) og Master Certified Health Education Specialist (MCHES) eksamener.

Spesialiseringer (i tillegg til det generelle programmet)

NødberedskapHelsepolitikk og advokatSelf-DesignetSosial entreprenørskap og innovasjon [-]

Master

Master Av Helsetjenester Administrasjon (mha )

Nettstudie Heltidsstudier Deltid September 2018 USA USA Online

Masterprogrammet i Healthcare Administration (mha) ved Walden University er opprettet for å utvikle kompetanse i helsevesenet ledelse og til å gi deg målrettet ferdigheter. [+]

Det er nødvendig å ha spesialisert kompetanse for å være på forsiden av endringene innen helsesektoren. Masterprogrammet i Healthcare Administrasjon ved Walden University er opprettet for å utvikle kompetanse i helsevesenet ledelse og til å gi deg målrettet ferdigheter. Walden er Master of Healthcare Administration programmet (mha) er helt online basert, noe som gir deg en praktisk studium. Du kan også velge å ha en praksis (valgfritt) for å få førstehånds erfaring innen helsevesenet ledelsen. Dette vil gi deg en sjanse til å anvende kunnskap og ferdigheter som du har kjøpt i løpet av studiet. Den Walden Master of Healthcare Administration ble opprettet som et svar på en analyse av industristandarder og som samarbeid med ledende helsepersonell foreninger for å tilby en relevant og av høy kvalitet pensum. Dette vil tillate deg å: ... [-]


Master Helsevesenet Administrasjon (MHA) (kompetansebasert)

Nettstudie Heltidsstudier Deltid September 2018 USA USA Online

Forbered deg på å fremme karrieren din og forbedre helsetjenester levering systemer ved å tjene en Master of Healthcare Administration (MHA) gjennom Tempo Learning ™, Walden University kompetansebasert utdanning alternativet. [+]

Forbered deg på å fremme karrieren din og forbedre helsetjenester levering systemer ved å tjene en Master of Healthcare Administration (MHA) gjennom Tempo Learning ™, Walden University kompetansebasert utdanning alternativet.

Som leder i helsevesenet utdanning, er Walden dedikert til å møte behovene til studenter, helsevesenet, og arbeidsgivere. Den kompetansebaserte MHA program er på linje med profesjonelle kompetanse som kreves av dagens helsetjenester arbeidsgivere.

Tjen din grad på dine vilkår

Leveres gjennom Tempo Learning ™ av Walden, gjør at kompetansebaserte MHA program du å lære på din egen timeplan, i ditt eget tempo-bygningen på eksisterende ferdigheter, kunnskap og erfaring. For en alt-du-kan-lære pris, du avanserer gjennom programmet ved å mestre en rekke kompetanser og fullføre vurderinger.... [-]


Master Of Healthcare Administration (MHA) (kursbasert)

Nettstudie Campus Heltidsstudier Deltid September 2018 USA USA Online + 1 fler

Få innsikt i lover, forskrifter, rettsavgjørelser og helsepolitikk som påvirker tjenesteleverandører gjennom Walden's Master of Healthcare Administration (MHA) -program. [+]

Få innsikt i lover, forskrifter, rettsavgjørelser og helsepolitikk som påvirker tjenesteleverandører gjennom Walden's Master of Healthcare Administration (MHA) -program. Forbered deg på å flytte helsetjenester karriere til neste nivå som du undersøker en høy kvalitet læreplanen utviklet av ledende helsepersonell, med fokus på kjernekompetanse og beste praksis i yrket, inkludert økonomistyring, strategisk planlegging og økonomisk analyse. Dette 100% online-programmet er også tilgjengelig gjennom Tempo Learning® av Walden, som gir deg mulighet til å tilpasse graden din og akselerere fremdriften din ved å bruke din tidligere erfaring.

Spesialiseringer (i tillegg til det generelle programmet)Ledelse og organisasjonsutviklingSystemer og politikkSosial entreprenørskap og innovasjon [-]

Master Of Public Health (mph)

Nettstudie Heltidsstudier Deltid September 2018 USA USA Online

Bli en effektiv talsmann som du fremme helsen til enkeltpersoner, organisasjoner og lokalsamfunn med en Master of Public Health (MPH) fra Walden University. I dette programmet, utforske spørsmål som påvirker folkehelsen feltet i dag. Få praktisk erfaring som du bruker den kunnskapen du har lært å finne løsninger på offentlige helseproblemer. [+]

Bli en effektiv helsepersonell - og en promotor av individuell, organisatorisk og samfunnsbasert helse - med en mastergrad i folkehelse (MPH) fra Walden University. I dette 100% online-programmet har du muligheten til å utforske problemer som påvirker folkehelsefeltet i dag. Få praktisk erfaring som du bruker den kunnskapen du har lært å finne løsninger på offentlige helseproblemer.

I samsvar med vår forpliktelse til kontinuerlig kvalitetsforbedring, har Walden University utviklet læreplanen for MPH-programmet for å reflektere de faglige retningslinjer fastsatt av ledende offentlige helseorganisasjoner.

CEPH søkerens status

Walden University brukt til Rådet om utdanning for Public Health (CEPH) for akkreditering av sin Master of Public Health (MPH) program den 20. september 2014. Akkrediteringen gjennomgang vil ta bare MPH-programmet; andre studieprogrammene og studieretninger som tilbys av denne institusjonen vil ikke bli inkludert i enheten for akkreditering. For mer informasjon om akkreditering, vennligst besøk CEPH hjemmeside.... [-]


PhD

Doktor I Folkehelse (DrPH)

Nettstudie Heltidsstudier Deltid September 2018 USA USA Online

Har du lyst til å lede arbeidet med å fremme folkehelsen praksis i nærmiljøbaserte innstillinger? Walden University Doctor of Public Health (DrPH) program kan hjelpe deg å bli en leder i ditt felt. [+]

Har du lyst til å lede arbeidet med å fremme folkehelsen praksis i nærmiljøbaserte innstillinger? Walden University Doctor of Public Health (DrPH) program kan hjelpe deg å bli en leder i ditt felt. En av de korteste og mest prisgunstige online programmer i sitt slag, kan dette tverrfaglig studium hjelpe deg å bygge kompetanse i ledelse og advocacy samtidig få viktig innsikt i problemstillinger som budsjettering, kommunikasjon, politikk og program evaluering. Du vil også få en forståelse av hvordan å anvende forskning for å fremme positiv endring i organisasjonen, i samfunnet, og på tvers av hele befolkningen.

Dette online folkehelsedoktorgradsprogram har to spor, avhengig av faglig bakgrunn:... [-]


Doktor I Helsevesenet Administrasjon (DHA)

Nettstudie Deltid September 2018 USA USA Online

Har du håper å bli en ledende innovatør og i helsevesenet administrasjon feltet? Walden University Doctor of Healthcare Administration (DHA) program kan forberede deg kunnskap, ferdigheter og legitimasjon må du [+]

Har du håper å bli en ledende innovatør og i helsevesenet administrasjon feltet? Walden University Doctor of Healthcare Administration (DHA) program kan forberede deg kunnskap, ferdigheter og legitimasjon må du påvirke helse landskapet og gjøre en positiv endring i din karriere og samfunnet. I dette fullt online, tverrfaglig program, kan du:

Utdype din forståelse av hvordan Affordable Care Act og andre reformtiltak har påvirket dagens helsevesen. Få beslutningstaking og problemløsning ferdigheter til å effektivt administrere helsetjenester levering kravene til helseorganisasjoner og de samfunnene de tjener. Oppnå et nytt nivå av faglig troverdighet og anerkjennelse og posisjon selv å flytte inn ledernivå karriere roller. ... [-]

Legen Av Sykepleiepraksis (DNP)

Nettstudie Heltidsstudier Deltid September 2018 USA USA Online

Nå det høyeste nivået av sykepleiepraksis og oppdage hvordan å fremme en mer effektiv helsevesen. Dette programmet gir deg den legitimasjonen du trenger å ta et større [+]

Legen av sykepleiepraksis (DNP)

Nå det høyeste nivået av sykepleiepraksis og oppdage hvordan å fremme en mer effektiv helsevesen. Dette programmet gir deg den legitimasjonen du trenger å ta en større lederrolle innenfor et helsevesen organisasjon, og det kan hjelpe deg å bidra til å bedre pasientens utfall og helsetjenester levering. Du kan bygge på din ekspertise for å forbedre pasientbehandlingen, får kunnskap og ferdigheter som trengs for å trene den neste generasjon av sykepleiere, og omsette teori til en avansert sykepleiepraksis som beriker befolkningens helse og lokalsamfunn.

[-]

Ph.d. Helseopplysning Og Markedsføring (med Andre Ms Grad)

Nettstudie Heltidsstudier Deltid September 2018 USA USA Online

Oppdage hvordan å designe, implementere og evaluere programmer for å hjelpe andre gjøre sunne beslutninger i Walden University PhD i Health Education and Promotion program. [+]

Oppdage hvordan å designe, implementere og evaluere programmer for å hjelpe andre gjøre sunne beslutninger i Walden University PhD i Health Education and Promotion program. Bruk din lidenskap for å lede en sunn, aktiv livsstil til din fordel og utforske helseatferd teorier og teknikker for å hjelpe enkeltpersoner og grupper forbedre deres helse eller gjennomføre forskning som vil påvirke større populasjon.

PhD i helse- og Promotion programmet kan bidra til å forberede deg for å avansere i feltet, jobber som helse- pedagog i akademisk, klinisk, samfunnet, eller bedriftens innstillinger som kan omfatte statlige og lokale helse avdelinger, skoler og universiteter, bedrifter og selskaper, og samfunnet helsemyndigheter.... [-]


Ph.d. Helseopplysning Og Markedsføring (med Mph Grad)

Nettstudie Heltidsstudier Deltid September 2018 USA USA Online

Oppdage hvordan å designe, implementere og evaluere programmer for å hjelpe andre gjøre sunne beslutninger i Walden University PhD i Health Education and Promotion program. [+]

Oppdage hvordan å designe, implementere og evaluere programmer for å hjelpe andre gjøre sunne beslutninger i Walden University PhD i Health Education and Promotion program. Bruk din lidenskap for å lede en sunn, aktiv livsstil til din fordel og utforske helseatferd teorier og teknikker for å hjelpe enkeltpersoner og grupper forbedre deres helse eller gjennomføre forskning som vil påvirke større populasjon.

PhD i helse- og Promotion programmet kan bidra til å forberede deg for å avansere i feltet, jobber som helse- pedagog i akademisk, klinisk, samfunnet, eller bedriftens innstillinger som kan omfatte statlige og lokale helse avdelinger, skoler og universiteter, bedrifter og selskaper, og samfunnet helsemyndigheter.... [-]


Ph.d. Helseopplysning Og Markedsføring (med Ms Helseopplysning Grad)

Nettstudie Heltidsstudier Deltid September 2018 USA USA Online

Oppdage hvordan å designe, implementere og evaluere programmer for å hjelpe andre gjøre sunne beslutninger i Walden University PhD i Health Education and Promotion program. [+]

Oppdage hvordan å designe, implementere og evaluere programmer for å hjelpe andre gjøre sunne beslutninger i Walden University PhD i Health Education and Promotion program. Bruk din lidenskap for å lede en sunn, aktiv livsstil til din fordel og utforske helseatferd teorier og teknikker for å hjelpe enkeltpersoner og grupper forbedre deres helse eller gjennomføre forskning som vil påvirke større populasjon.

PhD i helse- og Promotion programmet kan bidra til å forberede deg for å avansere i feltet, jobber som helse- pedagog i akademisk, klinisk, samfunnet, eller bedriftens innstillinger som kan omfatte statlige og lokale helse avdelinger, skoler og universiteter, bedrifter og selskaper, og samfunnet helsemyndigheter.... [-]


Phd I Folkehelse

Nettstudie Heltidsstudier Deltid 72 måneder September 2018 USA USA Online + 1 fler

Få en forståelse av de medisinske, sosiale, etiske og økonomiske faktorer som påvirker samfunnet helse gjennom Walden doktorgrad i Public Health programmet. Denne forskningen fokusert program gir deg tilgang til et mangfoldig nettverk av erfarne fakultetet medlemmer og studenter, forbereder deg verktøyene du trenger for å påvirke sosialpolitikk. Plasser deg selv til å forfølge lederstillinger i akademia eller roller i offentlig eller privat sektor. [+]

Få en forståelse av de medisinske, sosiale, etiske og økonomiske faktorer som påvirker samfunnet helse gjennom Walden doktorgrad i Public Health programmet. Denne forskningen fokusert program gir deg tilgang til et mangfoldig nettverk av erfarne fakultetet medlemmer og studenter, forbereder deg verktøyene du trenger for å påvirke sosialpolitikk. Plasser deg selv til å forfølge lederstillinger i akademia eller roller i offentlig eller privat sektor.

PhD i Folkehelseprogrammet har to spor designet for å matche din faglige bakgrunn og interesser. Track jeg, en kortere bane til PhD, er tilgjengelig for studenter som har en Master of Public Health (MPH) grad. Spor II er tilgjengelig for studenter som har en bachelorgrad eller høyere i en annen enn offentlig helse disiplin. Spesialiseringer ... [-]


Phd I Folkehelsekompletteringsprogrammet

Nettstudie Heltidsstudier Deltid 3 år September 2018 USA USA Online + 1 fler

Er din avhandling det eneste som står mellom deg og din doktorgrad? Overfør doktorgrads kurs, fullføre forskningen, og tjener doktorgrad gjennom vår online PhD kompletteringsprogrammet. [+]

Er din avhandling det eneste som står mellom deg og din doktorgrad? Overfør doktorgrads kurs, fullføre forskningen, og tjener doktorgrad gjennom vår online PhD kompletteringsprogrammet.

Vår PhD avhandling gjennomføring Programmet er utviklet spesielt for å returnere doktorgradskandidater som har fullført alle kurs for en PhD, bortsett fra prospektet og avhandlingen prosessen, på et akkreditert universitet.

spesialisering: Generelt (med MPH) Generelt (uten MPH) [-]

Phd I Helseopplysning Og Promotering

Nettstudie Deltid September 2018 USA USA Online

Oppdage hvordan å designe, implementere og evaluere programmer for å hjelpe andre gjøre sunne beslutninger i Walden University PhD i Health Education and Promotion program. Bruk din lidenskap for å lede en sunn, aktiv livsstil [+]

Oppdage hvordan å designe, implementere og evaluere programmer for å hjelpe andre gjøre sunne beslutninger i Walden University PhD i Health Education and Promotion program. Bruk din lidenskap for å lede en sunn, aktiv livsstil til din fordel og utforske helseatferd teorier og teknikker for å hjelpe enkeltpersoner og grupper forbedre deres helse eller gjennomføre forskning som vil påvirke større populasjon.

PhD i helse- og Promotion programmet kan bidra til å forberede deg for å avansere i feltet, jobber som helse- pedagog i akademisk, klinisk, samfunnet, eller bedriftens innstillinger som kan omfatte statlige og lokale helse avdelinger, skoler og universiteter, bedrifter og selskaper, og samfunnet helsemyndigheter.... [-]


Phd I Helsetjenesten

Nettstudie Heltidsstudier Deltid 72 måneder September 2018 USA USA Online + 1 fler

Gjennom Walden PhD i Health Services programmet, kan du forberede deg på en lederrolle innen helsevesenet. Utvid din forståelse av nåværende helselovgivningen, politikk og etikk og hvordan de påvirker landets helsevesen. Kombiner dine interesser i helsetjenesten og folkehelse og utvide din karriere muligheter i offentlige og private helseinstitusjoner. [+]

Gjennom Walden PhD i Health Services programmet, kan du forberede deg på en lederrolle innen helsevesenet. Utvid din forståelse av nåværende helselovgivningen, politikk og etikk og hvordan de påvirker landets helsevesen. Kombiner dine interesser i helsetjenesten og folkehelse og utvide din karriere muligheter i offentlige og private helseinstitusjoner.

Walden tilbyr også en akselerert program, hvor studenter som har en Master of Healthcare Administration (MHA) har en kortere vei til PhD i Health Services.

Spesialiseringer

Community Health Helseadministrasjon lederskap Public Health Policy Self-Designet [-]

Phd I Sykepleie

Nettstudie Campus Heltidsstudier Deltid September 2018 USA USA Online + 1 fler

Advance din karriere som sykepleier forsker, pedagog, eller politiker med Walden University forskningsfokusert PhD i sykepleie program. [+]

Advance din karriere som sykepleier forsker, pedagog, eller politiker med Walden University forskningsfokusert PhD i sykepleie program. Gjennom tverrfaglige prosjekter med andre doktorgradsstudenter fra ulike helsefag, kan du utvikle ferdigheter til å lede eller samarbeide med tverrfaglige helsetjenester lag og fremme positiv endring.

Spesialiseringer

Utdanning Helseadministrasjon tverrfaglig Helse lederskap Public Health Policy [-]

Videoer

A Higher Degree. A Higher Purpose.

What's It Like to Learn Online?

Financing Your Education

Kontakt
Sosiale medier