Walden University

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Velkommen til Walden University Påvirke verden med en grad fra Walden. Begynn i dag!

Walden grad og sertifikat programmer er laget for å arbeide fagfolk. Sende inn skjemaet til høyre for å lære hvordan du kan gjøre en endring og fremme karrieren din.

For mer enn 40 år, Walden University, en akkreditert institusjon, har hjulpet arbeider fagfolk nå sine pedagogiske mål. Walden grad og sertifikat programmer er laget for å hjelpe elevene utforske aktuelle trender i markedet, få relevant kompetanse som kan umiddelbart anvendes i den virkelige verden, og skape positiv sosial endring i sine liv og lokalsamfunn.

Studentene blir undervist av fakultetet medlemmer som er både forskere og praktikere, og bringer akademisk perspektiv og praktisk erfaring inn i den elektroniske klasserommet.

Hvorfor velge Walden?

Alternativer: Walden tilbyr i dag mer enn 80 studieprogrammene, mer enn 370 spesialiseringer og konsentrasjoner, og mer enn 50 sertifikat programmer, slik at du kan finne programmet eller studieretning du trenger. Peer-nettverk: I Walden samfunnet, som består av mer enn 127,600 studenter og tidligere studenter, har du et nettverk av jevnaldrende som kan støtte deg på din reise. Mange perspektiver: Walden er mangfoldig studentmasse kommer fra alle 50 amerikanske stater og mer enn 150 land. Expert fakultet: Walden er mer enn 3000 fakultetet medlemmer er eksperter på sine felt, som bringer praktisk erfaring til sine kurs. Student tilfredshet. 91% av Walden kandidater som har svart på 2013 Walden undersøkelsen indikerte være svært fornøyd eller fornøyd med sin alma mater *

  • Kilde: www.WaldenU.edu/DATA, 2012-2013

Innleggelser

Walden universitetets opptakskrav variere etter programmet og grad. Walden påmelding rådgivere er tilgjengelig for å hjelpe deg med alle trinn i den elektroniske søknadsprosessen, fra å bestemme hvilket program som er riktig for deg å søke om økonomisk støtte. Innmelding rådgivere kan også forklare Walden er overføring av kredittpolitikken for tidligere pedagogisk erfaring.

Undervisning og Financial Aid Betale for din utdanning kan være en utfordring, men Walden hjelper deg med å identifisere de mange finansiering alternativer som er tilgjengelige for deg, inkludert stipender, tilskudd og føderale og private lån. Du kan også sjekke med din arbeidsgiver for å se om de tilbyr undervisning refusjon for dine kurs. En Walden påmelding rådgiver kan hjelpe deg med å finne ut hvilke finansiering alternativer er tilgjengelige for deg. I tillegg kan du spare tid og penger ved å overføre opptjent tidligere. De fleste Walden graduate programmer lar deg overføre opptil 50% av de nødvendige studiepoeng.

Støtte din suksess Walden har som mål å hjelpe deg å nå dine. Fra din første henvendelse gjennom hvert trinn av studiene dine, kan du dra nytte av et bredt spekter av student støttetjenester som er utviklet for å hjelpe deg å lykkes i din dannelsesreise. Walden tilbyr følgende tjenester til studenter: Personlige Advisors: Motta personlig oppmerksomhet fra rådgivere i innmelding, økonomisk støtte, akademikere og andre støttetjenester for å gjøre mest mulig ut av din online program.

Teknisk støtte: Study bekymringsfri vite at du har 24/7 tilgang til Walden teknisk support.

Custom Støtte for online elever: Tilgjengelig hvor som helst med Internett-tilgang, Walden er online bibliotek inneholder mer enn 64.000 fulltekst tidsskrifter, mer enn 100 databaser, og mer enn 3 millioner avhandlinger. En rekke tjenester er skreddersydd til nettdoktorgradsstudenter, inkludert et fakultet kompetanse katalog og hjelp med avhandlingen forskning og muntlig forsvar.

Skrive Center: Skjerp dine ferdigheter med støtte fra Walden Writing Center, som tilbyr ressurser og online veiledning av heltids profesjonelle redaktører og veiledere.

Akademiske Residencies: Nettverk med lærere, ansatte og kolleger på i-person residenser, designet for å gi deg ytterligere forskning og skriving støtte for master's- eller doktorgradsnivå studie.

Career Services: Walden Career Services Center tilbyr one-on-one rådgivning og en online portefølje av ressurser for å hjelpe deg med kritiske oppgaver, for eksempel CV skriving, jobbsøking, og intervjustrategier.

Online Learning Walden fleksibilitet og støtte sette din utdannelse innen rekkevidde. Du vil dra nytte av en omfattende online lærerik opplevelse som inkluderer:

Praktisk startdatoer hele året. Orientering som forbereder deg for å lykkes i et online-miljø. Evne til å gjennomføre kurs når og hvor det passer for deg. Tilgang til kurs og materialer på smarttelefonen eller nettbrettet. Ressurser multimedia designet for å øke elevenes læring: videoer, case-studier, simuleringer, artikler, tidsskrifter og diskusjonstemaer. En global online fellesskap av lærere, studenter og alumni.

Walden kurs fokusere på praktiske ferdigheter og strategier du kan bruke umiddelbart på arbeidsplassen. Du vil bli oppfordret til å bruke det du lærer å vurdere innovative løsninger på reelle problemer, og mange programmer tilbyr muligheten til å bruke det du har lært gjennom en practicum opplevelse. Kurs ta hensyn til dagens forskning og case-studier for å forbedre kritisk tenkning. Vår online format oppmuntrer til samarbeid og diskusjon, slik at du kan lære av andre fagfolk i feltet.

Fakultet Walden fakultetet medlemmer er fokusert på din suksess. Vår ekspert fakultetet omfatter forskere, forskere og fremstående ledere som er valgt for sine faglige og industri legitimasjon samt for sine pedagogiske evner. De fungerer som mentorer og rådgivere, og skape et støttende og inkluderende læringsmiljø.

Her er tallene: 86% av Walden fakultetet medlemmer holde minst en doktorgrad, og kollektivt de har mottatt mer enn 900 priser for sine faglige prestasjoner og fremragende bidrag til sine felt. Walden fakultetet omfatter også 26 Fulbright Scholars eller eksperter. De har et bredt spekter av eksperimentelle og kulturell bakgrunn og utmerke seg på å integrere sin kompetanse inn i klasserommet.

Alumni fellesskap Walden Universitetet har mer enn 79,800 studenter over 135 land over hele verden. Våre studenter er støttet av en aktiv alumni forening, som holder nyutdannede knyttet til elever, lærere, og tidligere kolleger fra større Walden samfunnet. Alumni delta i regionale aktiviteter og forbli engasjert gjennom Alumni Ambassador Program, myWaldenAlumni-våre alumni portal-og universitetets signatur publikasjonen, Walden magasin, som fremhever det som er oppnådd av våre tidligere studenter to ganger i året.

Akkreditering Walden University er akkreditert av The Higher Learning kommisjonen og medlem av North Central Association, www.ncahlc.org.

Walden er stolt over å ha tjent spesialiserte akkrediteringer fra følgende organisasjoner:

Nasjonalt råd for Accreditation for lærerutdanning (NCATE) Akkreditering Council for Business Schools og Programs (ACBSP) Kommisjonen på Collegiate sykepleierutdanning (CCNE) Rådet for Akkreditering av Rådgiving og relaterte utdanninger (CACREP) Project Management Institute (PMI) ® Global Akkreditering Senter (GAC) for prosjektledelse utdanningsprogram Akkreditering Board for Engineering and Technology, Inc. (ABET)

Akkreditering validerer at et universitet og dets programmer er av høy kvalitet og tilby relevant innhold. Walden University akkreditering betyr:

Programmene og kurs er av høy kvalitet. Studenter som kvalifiserer ha tilgang til føderal student hjelpemiddel. Opptjent er lettere å overføre enn opptjent ved ikke-akkrediterte institusjoner.

Når man skal vurdere legitimasjon, arbeidsgivere og universiteter ofte ser etter søkere som har tjent en grad fra et akkreditert universitet.

Finn informasjon om kostnader, yrke typer, fullføring, og median lånegjeld for disse programmene på http://www.waldenu.edu/programdata.

Denne skolen tilbyr programmer i:
  • Engelsk

Se MSc - HealthcareStudies » Se PhD`er » Se Master » Se DBA » Se PhD - OnlineStudies » Se MBA » Se MA » Se MSc - OnlineStudies » Se Masters » Se PhD - Lawstudies » Se MSc - Master » Se PhD - PhDStudies »

Programmer

Denne skolen tilbyr også:

MSc

Mastergrad I Sykepleie (msn)

Campus eller nettstudier Heltidsstudier Deltid September 2018 USA USA Online Minneapolis + 1 fler

Advance som sykepleier leder, pedagog, informaticist, eller utøver med Walden CCNE-akkreditert MSN program. [+]

Advance som sykepleier leder, pedagog, informaticist, eller utøver med Walden CCNE-akkreditert MSN program. En av de største og mest prisgunstige MSN programmer tilgjengelig i dag med en lang historie med å utdanne sykepleiere, er dette programmet levert på nettet og lært av doctorally forberedt undervisning fakultetet medlemmer som er eksperter, utøvere og ledere i feltet.

Entry Paths (spor)

BSN-MSN: For sykepleiere inn i programmet med en Bachelor of Science i sykepleie (BSN). RN-MSN: For sykepleiere inn i programmet med et sykehus diplom, knytte grad i sykepleie, eller en bachelorgrad annet enn en BSN. RN-BSN-MSN: For registrerte sykepleiere som ønsker muligheten til å tjene sine BSN mens du arbeider mot sin MSN. ... [-]

Ms I Helseinformatikk

Nettstudie Heltidsstudier Deltid September 2018 USA USA Online Minneapolis + 1 fler

Skriv den raskt voksende feltet av helseinformatikk og plassere deg i forkant av arbeidet med å forbedre landets helsevesen. [+]

Gjennom vår MS i helseinformatikk programmet, kan du få en forståelse av hvordan man skal integrere avanserte digitale teknologier inn i feltet av helsetjenester. Lær hvordan du bruker elektroniske data for å forbedre effektiviteten og effektiviteten av helsetjenester levering som du utforske de kritiske kompetanse som kan bidra til å redusere helsekostnader; øke pasient tilgang til omsorg; og forbedre diagnostikk, behandling og utfall av sykdommen. Forbered deg på å ta helsepersonell opplevelsen til neste nivå som du trer inn i en ledelse eller lederrolle i dette utviklende feltet.

[-]

Ms I Helseopplysning Og Markedsføring

Nettstudie September 2018 USA USA Online Minneapolis

Gjennom våre MS i Health Education and Promotion, kan du utforske de nyeste helseatferd teorier, trender og praksis og få kompetanse til å utforme helsekommunikasjon; planlegge, gjennomføre og evaluere forebyggende programmer; eller tjene som en pedagog på offentlig helsespørsmål. [+]

I vår MS i Health Education and Promotion program, kan du utforske de nyeste helseatferd teorier, trender og praksis og få kompetanse til å designe helse kommunikasjon; planlegge, gjennomføre og evaluere forebyggende programmer; eller tjene som pedagog på offentlig helsespørsmål.

Walden har utviklet dette programmet for å reflektere de syv ansvarsområder for helse lærere skissert av National Commission for Health Education Credentialing og forberede deg til å sitte for nasjonalt sertifisert Health Education Specialist (CHES) og Master Certified Heath Education Specialist (MCHES) eksamener.

Spesialiseringer (i tillegg til generelt program)

Beredskap Health Policy og Advocacy egenutviklede [-]

Ms I Klinisk Forskning Administrasjon

Nettstudie Heltidsstudier Deltid September 2018 USA USA Online Minneapolis + 1 fler

Gjennom historien til kliniske studier, har forskning fagfolk vært en viktig del av medisinske gjennombrudd som har forbedret livene til millioner av mennesker. [+]

Forbered deg på en nøkkelrolle å styre og overvåke livsforvandlende klinisk forskning faser og prosesser. Walden University MS i klinisk forskning Administration programmet løser de nyeste teknologiene, sikreste metoder for testing, beskyttelse av mennesker, og håpet som driver alle medisinske fremskritt. Utvide din forståelse av de juridiske, regulatoriske og etiske hensyn som styrer klinisk forskning, samt tidligere medisinske kontroverser og triumfer.

[-]

Master

Master Av Helsetjenester Administrasjon (mha )

Nettstudie Heltidsstudier Deltid September 2018 USA USA Online Minneapolis + 1 fler

Masterprogrammet i Healthcare Administration (mha) ved Walden University er opprettet for å utvikle kompetanse i helsevesenet ledelse og til å gi deg målrettet ferdigheter. [+]

Det er nødvendig å ha spesialisert kompetanse for å være på forsiden av endringene innen helsesektoren. Masterprogrammet i Healthcare Administrasjon ved Walden University er opprettet for å utvikle kompetanse i helsevesenet ledelse og til å gi deg målrettet ferdigheter. Walden er Master of Healthcare Administration programmet (mha) er helt online basert, noe som gir deg en praktisk studium. Du kan også velge å ha en praksis (valgfritt) for å få førstehånds erfaring innen helsevesenet ledelsen. Dette vil gi deg en sjanse til å anvende kunnskap og ferdigheter som du har kjøpt i løpet av studiet. Den Walden Master of Healthcare Administration ble opprettet som et svar på en analyse av industristandarder og som samarbeid med ledende helsepersonell foreninger for å tilby en relevant og av høy kvalitet pensum. Dette vil tillate deg å: ... [-]


Master Helsevesenet Administrasjon (MHA) (kompetansebasert)

Nettstudie Heltidsstudier Deltid September 2018 USA USA Online Minneapolis + 1 fler

Forbered deg på å fremme karrieren din og forbedre helsetjenester levering systemer ved å tjene en Master of Healthcare Administration (MHA) gjennom Tempo Learning ™, Walden University kompetansebasert utdanning alternativet. [+]

Forbered deg på å fremme karrieren din og forbedre helsetjenester levering systemer ved å tjene en Master of Healthcare Administration (MHA) gjennom Tempo Learning ™, Walden University kompetansebasert utdanning alternativet.

Som leder i helsevesenet utdanning, er Walden dedikert til å møte behovene til studenter, helsevesenet, og arbeidsgivere. Den kompetansebaserte MHA program er på linje med profesjonelle kompetanse som kreves av dagens helsetjenester arbeidsgivere.

Tjen din grad på dine vilkår

Leveres gjennom Tempo Learning ™ av Walden, gjør at kompetansebaserte MHA program du å lære på din egen timeplan, i ditt eget tempo-bygningen på eksisterende ferdigheter, kunnskap og erfaring. For en alt-du-kan-lære pris, du avanserer gjennom programmet ved å mestre en rekke kompetanser og fullføre vurderinger.... [-]


Master Helsevesenet Administrasjon (MHA) (kurs-basert)

Campus eller nettstudier Heltidsstudier Deltid September 2018 USA USA Online Minneapolis + 1 fler

Få innsikt i de lover, forskrifter, rettsavgjørelser og helsepolitikk som påvirker tjenesteleverandører gjennom Walden er Master of Healthcare Administration (MHA) program. [+]

Få innsikt i de lover, forskrifter, rettsavgjørelser og helsepolitikk som påvirker tjenesteleverandører gjennom Walden er Master of Healthcare Administration (MHA) program. Lær kjernekompetanse og beste praksis i yrket, herunder økonomistyring, strategisk planlegging og økonomisk analyse. Bygge et solid fundament i helsevesenet ledelsen gjennom vår høy kvalitet, relevant pensum utviklet i samarbeid med ledende helsetjenester eksperter.

Spesialiseringer (i tillegg til generelt program)

Ledelse og organisasjonsutvikling Systemer og politikk [-]

Master Of Public Health (mph)

Nettstudie Heltidsstudier Deltid September 2018 USA USA Online Minneapolis + 1 fler

Bli en effektiv talsmann som du fremme helsen til enkeltpersoner, organisasjoner og lokalsamfunn med en Master of Public Health (MPH) fra Walden University. I dette programmet, utforske spørsmål som påvirker folkehelsen feltet i dag. Få praktisk erfaring som du bruker den kunnskapen du har lært å finne løsninger på offentlige helseproblemer. [+]

Bli en effektiv helsepersonell - og en promotor av individuell, organisatorisk og samfunnsbasert helse - med en mastergrad i folkehelse (MPH) fra Walden University. I dette 100% online-programmet har du muligheten til å utforske problemer som påvirker folkehelsefeltet i dag. Få praktisk erfaring som du bruker den kunnskapen du har lært å finne løsninger på offentlige helseproblemer.

I samsvar med vår forpliktelse til kontinuerlig kvalitetsforbedring, har Walden University utviklet læreplanen for MPH-programmet for å reflektere de faglige retningslinjer fastsatt av ledende offentlige helseorganisasjoner.

CEPH søkerens status

Walden University brukt til Rådet om utdanning for Public Health (CEPH) for akkreditering av sin Master of Public Health (MPH) program den 20. september 2014. Akkrediteringen gjennomgang vil ta bare MPH-programmet; andre studieprogrammene og studieretninger som tilbys av denne institusjonen vil ikke bli inkludert i enheten for akkreditering. For mer informasjon om akkreditering, vennligst besøk CEPH hjemmeside.... [-]


PhD

Doktor I Folkehelse (DrPH)

Nettstudie Heltidsstudier Deltid September 2018 USA USA Online Minneapolis + 1 fler

Har du lyst til å lede arbeidet med å fremme folkehelsen praksis i nærmiljøbaserte innstillinger? Walden University Doctor of Public Health (DrPH) program kan hjelpe deg å bli en leder i ditt felt. [+]

Har du lyst til å lede arbeidet med å fremme folkehelsen praksis i nærmiljøbaserte innstillinger? Walden University Doctor of Public Health (DrPH) program kan hjelpe deg å bli en leder i ditt felt. En av de korteste og mest prisgunstige online programmer i sitt slag, kan dette tverrfaglig studium hjelpe deg å bygge kompetanse i ledelse og advocacy samtidig få viktig innsikt i problemstillinger som budsjettering, kommunikasjon, politikk og program evaluering. Du vil også få en forståelse av hvordan å anvende forskning for å fremme positiv endring i organisasjonen, i samfunnet, og på tvers av hele befolkningen.

Dette online folkehelsedoktorgradsprogram har to spor, avhengig av faglig bakgrunn:... [-]


Doktor I Helsevesenet Administrasjon (DHA)

Nettstudie Deltid September 2018 USA USA Online Minneapolis

Har du håper å bli en ledende innovatør og i helsevesenet administrasjon feltet? Walden University Doctor of Healthcare Administration (DHA) program kan forberede deg kunnskap, ferdigheter og legitimasjon må du [+]

Har du håper å bli en ledende innovatør og i helsevesenet administrasjon feltet? Walden University Doctor of Healthcare Administration (DHA) program kan forberede deg kunnskap, ferdigheter og legitimasjon må du påvirke helse landskapet og gjøre en positiv endring i din karriere og samfunnet. I dette fullt online, tverrfaglig program, kan du:

Utdype din forståelse av hvordan Affordable Care Act og andre reformtiltak har påvirket dagens helsevesen. Få beslutningstaking og problemløsning ferdigheter til å effektivt administrere helsetjenester levering kravene til helseorganisasjoner og de samfunnene de tjener. Oppnå et nytt nivå av faglig troverdighet og anerkjennelse og posisjon selv å flytte inn ledernivå karriere roller. ... [-]

Legen Av Sykepleiepraksis (DNP)

Nettstudie Heltidsstudier Deltid September 2018 USA USA Online Minneapolis + 1 fler

Nå det høyeste nivået av sykepleiepraksis og oppdage hvordan å fremme en mer effektiv helsevesen. Dette programmet gir deg den legitimasjonen du trenger å ta et større [+]

Legen av sykepleiepraksis (DNP)

Nå det høyeste nivået av sykepleiepraksis og oppdage hvordan å fremme en mer effektiv helsevesen. Dette programmet gir deg den legitimasjonen du trenger å ta en større lederrolle innenfor et helsevesen organisasjon, og det kan hjelpe deg å bidra til å bedre pasientens utfall og helsetjenester levering. Du kan bygge på din ekspertise for å forbedre pasientbehandlingen, får kunnskap og ferdigheter som trengs for å trene den neste generasjon av sykepleiere, og omsette teori til en avansert sykepleiepraksis som beriker befolkningens helse og lokalsamfunn.

[-]

Ph.d. Helseopplysning Og Markedsføring (med Andre Ms Grad)

Nettstudie Heltidsstudier Deltid September 2018 USA USA Online Minneapolis + 1 fler

Oppdage hvordan å designe, implementere og evaluere programmer for å hjelpe andre gjøre sunne beslutninger i Walden University PhD i Health Education and Promotion program. [+]

Oppdage hvordan å designe, implementere og evaluere programmer for å hjelpe andre gjøre sunne beslutninger i Walden University PhD i Health Education and Promotion program. Bruk din lidenskap for å lede en sunn, aktiv livsstil til din fordel og utforske helseatferd teorier og teknikker for å hjelpe enkeltpersoner og grupper forbedre deres helse eller gjennomføre forskning som vil påvirke større populasjon.

PhD i helse- og Promotion programmet kan bidra til å forberede deg for å avansere i feltet, jobber som helse- pedagog i akademisk, klinisk, samfunnet, eller bedriftens innstillinger som kan omfatte statlige og lokale helse avdelinger, skoler og universiteter, bedrifter og selskaper, og samfunnet helsemyndigheter.... [-]


Ph.d. Helseopplysning Og Markedsføring (med Mph Grad)

Nettstudie Heltidsstudier Deltid September 2018 USA USA Online Minneapolis + 1 fler

Oppdage hvordan å designe, implementere og evaluere programmer for å hjelpe andre gjøre sunne beslutninger i Walden University PhD i Health Education and Promotion program. [+]

Oppdage hvordan å designe, implementere og evaluere programmer for å hjelpe andre gjøre sunne beslutninger i Walden University PhD i Health Education and Promotion program. Bruk din lidenskap for å lede en sunn, aktiv livsstil til din fordel og utforske helseatferd teorier og teknikker for å hjelpe enkeltpersoner og grupper forbedre deres helse eller gjennomføre forskning som vil påvirke større populasjon.

PhD i helse- og Promotion programmet kan bidra til å forberede deg for å avansere i feltet, jobber som helse- pedagog i akademisk, klinisk, samfunnet, eller bedriftens innstillinger som kan omfatte statlige og lokale helse avdelinger, skoler og universiteter, bedrifter og selskaper, og samfunnet helsemyndigheter.... [-]


Ph.d. Helseopplysning Og Markedsføring (med Ms Helseopplysning Grad)

Nettstudie Heltidsstudier Deltid September 2018 USA USA Online Minneapolis + 1 fler

Oppdage hvordan å designe, implementere og evaluere programmer for å hjelpe andre gjøre sunne beslutninger i Walden University PhD i Health Education and Promotion program. [+]

Oppdage hvordan å designe, implementere og evaluere programmer for å hjelpe andre gjøre sunne beslutninger i Walden University PhD i Health Education and Promotion program. Bruk din lidenskap for å lede en sunn, aktiv livsstil til din fordel og utforske helseatferd teorier og teknikker for å hjelpe enkeltpersoner og grupper forbedre deres helse eller gjennomføre forskning som vil påvirke større populasjon.

PhD i helse- og Promotion programmet kan bidra til å forberede deg for å avansere i feltet, jobber som helse- pedagog i akademisk, klinisk, samfunnet, eller bedriftens innstillinger som kan omfatte statlige og lokale helse avdelinger, skoler og universiteter, bedrifter og selskaper, og samfunnet helsemyndigheter.... [-]


Phd I Folkehelse

Nettstudie Heltidsstudier Deltid 72 måneder September 2018 USA USA Online Minneapolis + 2 fler

Få en forståelse av de medisinske, sosiale, etiske og økonomiske faktorer som påvirker samfunnet helse gjennom Walden doktorgrad i Public Health programmet. Denne forskningen fokusert program gir deg tilgang til et mangfoldig nettverk av erfarne fakultetet medlemmer og studenter, forbereder deg verktøyene du trenger for å påvirke sosialpolitikk. Plasser deg selv til å forfølge lederstillinger i akademia eller roller i offentlig eller privat sektor. [+]

Få en forståelse av de medisinske, sosiale, etiske og økonomiske faktorer som påvirker samfunnet helse gjennom Walden doktorgrad i Public Health programmet. Denne forskningen fokusert program gir deg tilgang til et mangfoldig nettverk av erfarne fakultetet medlemmer og studenter, forbereder deg verktøyene du trenger for å påvirke sosialpolitikk. Plasser deg selv til å forfølge lederstillinger i akademia eller roller i offentlig eller privat sektor.

PhD i Folkehelseprogrammet har to spor designet for å matche din faglige bakgrunn og interesser. Track jeg, en kortere bane til PhD, er tilgjengelig for studenter som har en Master of Public Health (MPH) grad. Spor II er tilgjengelig for studenter som har en bachelorgrad eller høyere i en annen enn offentlig helse disiplin. Spesialiseringer ... [-]


Phd I Folkehelsekompletteringsprogrammet

Nettstudie Heltidsstudier Deltid 3 år September 2018 USA USA Online Minneapolis + 2 fler

Er din avhandling det eneste som står mellom deg og din doktorgrad? Overfør doktorgrads kurs, fullføre forskningen, og tjener doktorgrad gjennom vår online PhD kompletteringsprogrammet. [+]

Er din avhandling det eneste som står mellom deg og din doktorgrad? Overfør doktorgrads kurs, fullføre forskningen, og tjener doktorgrad gjennom vår online PhD kompletteringsprogrammet.

Vår PhD avhandling gjennomføring Programmet er utviklet spesielt for å returnere doktorgradskandidater som har fullført alle kurs for en PhD, bortsett fra prospektet og avhandlingen prosessen, på et akkreditert universitet.

spesialisering: Generelt (med MPH) Generelt (uten MPH) [-]

Phd I Helseopplysning Og Promotering

Nettstudie Deltid September 2018 USA USA Online Minneapolis

Oppdage hvordan å designe, implementere og evaluere programmer for å hjelpe andre gjøre sunne beslutninger i Walden University PhD i Health Education and Promotion program. Bruk din lidenskap for å lede en sunn, aktiv livsstil [+]

Oppdage hvordan å designe, implementere og evaluere programmer for å hjelpe andre gjøre sunne beslutninger i Walden University PhD i Health Education and Promotion program. Bruk din lidenskap for å lede en sunn, aktiv livsstil til din fordel og utforske helseatferd teorier og teknikker for å hjelpe enkeltpersoner og grupper forbedre deres helse eller gjennomføre forskning som vil påvirke større populasjon.

PhD i helse- og Promotion programmet kan bidra til å forberede deg for å avansere i feltet, jobber som helse- pedagog i akademisk, klinisk, samfunnet, eller bedriftens innstillinger som kan omfatte statlige og lokale helse avdelinger, skoler og universiteter, bedrifter og selskaper, og samfunnet helsemyndigheter.... [-]


Phd I Helsetjenesten

Nettstudie Heltidsstudier Deltid 72 måneder September 2018 USA USA Online Minneapolis + 2 fler

Gjennom Walden PhD i Health Services programmet, kan du forberede deg på en lederrolle innen helsevesenet. Utvid din forståelse av nåværende helselovgivningen, politikk og etikk og hvordan de påvirker landets helsevesen. Kombiner dine interesser i helsetjenesten og folkehelse og utvide din karriere muligheter i offentlige og private helseinstitusjoner. [+]

Gjennom Walden PhD i Health Services programmet, kan du forberede deg på en lederrolle innen helsevesenet. Utvid din forståelse av nåværende helselovgivningen, politikk og etikk og hvordan de påvirker landets helsevesen. Kombiner dine interesser i helsetjenesten og folkehelse og utvide din karriere muligheter i offentlige og private helseinstitusjoner.

Walden tilbyr også en akselerert program, hvor studenter som har en Master of Healthcare Administration (MHA) har en kortere vei til PhD i Health Services.

Spesialiseringer

Community Health Helseadministrasjon lederskap Public Health Policy Self-Designet [-]

Phd I Sykepleie

Campus eller nettstudier Heltidsstudier Deltid September 2018 USA USA Online Minneapolis + 1 fler

Advance din karriere som sykepleier forsker, pedagog, eller politiker med Walden University forskningsfokusert PhD i sykepleie program. [+]

Advance din karriere som sykepleier forsker, pedagog, eller politiker med Walden University forskningsfokusert PhD i sykepleie program. Gjennom tverrfaglige prosjekter med andre doktorgradsstudenter fra ulike helsefag, kan du utvikle ferdigheter til å lede eller samarbeide med tverrfaglige helsetjenester lag og fremme positiv endring.

Spesialiseringer

Utdanning Helseadministrasjon tverrfaglig Helse lederskap Public Health Policy [-]

Kontakt
Besøksadresse
Walden University,
Academic Offices:
100 S Washington Ave #900

Minneapolis, Minnesota, 55401 US