Universiteter i Ukraina

Topp Business skoler i Ukraina 2018/2019

På denne siden kan du søke etter Universiteter og handelshøyskoler i Ukraina. Du vil lett finne all informasjon om den øverste rangerte universiteter i Ukraina. Klikk på "Les mer " for en detaljert beskrivelse av universitetet og en oversikt over studier som tilbys.

Finn universiteter i Ukraina og bla gjennom sine programmer for å finne de som passer deg best. Få all informasjon om de ulike studietilbud i Ukraina og sammenligne skolepenger og lengden på studiet. Du kan spare tid og kontakt universiteter i Ukraina direkte: fylle ut "Request gratis informasjon " form, som vil sette deg i kontakt med inntakskontoret.

Start søket for din fremtidige utdannelse med en gang!

1 Resultater i Ukraina

National Technical University Of Ukraine

Bachelor Ukraina Kyiv September 2018

Om universitetetEtablert i 1898 er Kyiv Polytechnic Institute (Igor Sikorsky KPI) - et av de eldste tekniske universitetene i Ukraina, Europa og verden.I dag er Igor Sikorsky KPI en nasjonal autonom statlig høyere utdanningsinstitusjon av forskningstype.Kjappe faktaIgor Sikorsky KPI utdanner studenter i ulike områder av økonomi og sosial sfære, 118 spesialiteter generelt.Igor Sikorsky KPI trener kandidater (Ph.D.) og leger (D.Sc.) i prioriterte områder av: Energi, ingeniørfag, infor… [+] masjonsteknologi, informasjonssikkerhet, elektronikk, telekommunikasjon, romfart, kjemisk teknologi og bioteknologi.Treningsprosessen utføres av erfarne lærere og velkjente NASU-forskere.Igor Sikorsky KPI besto av 19 fakulteter, 10 institutter, 152 avdelinger.Mer enn 21 000 studenter, trener i Igor Sikorsky KPI.260 tusen av kandidatene ble trent i løpet av 117 års historie. [-]


HT