Les den offisielle beskrivelsen

Dan Freeman / Unsplash

Avicenna International College (AIC) er et uavhengig utdanningsinstitutt som opprinnelig ble opprettet i 1995 i Budapest, Ungarn. Siden 1995 har AIC vokst til en kjent leverandør av kvalitetsopplæring i Europa. AIC har kontinuerlig utviklet nye programmer og har åpnet dørene for flere internasjonale studenter på forskjellige europeiske studiesteder.

AIC tilbyr programmer for internasjonale studier på videregående skoler, grunnleggende programmer etter videregående skole for å forberede seg til europeiske universiteter. AIC tilbyr også BS-, MS- og DBA-programmer av FEDE mot europeiske grader.

Oppdrag

Avicenna International College forbereder og utdanner studentene sine til å være ansvarlige borgere, glede seg over å lære, utvikle seg faglig og forfølge en vellykket høyere utdanning. Lidenskapen for kunnskap og livslang læring er en integrert del av utdannelsen vår.

Avicenna er et omsorgsfullt, trygt og høyt akademisk samfunn med fokus på "helhetlig tilnærming", "problemløsning" og "interaktiv læring".

Avicenna fremmer gjensidig respekt for seg selv og andre og involverer studenter i å bygge et hjem borte fra hjemmet.

Avicenna International College , som bruker sin egen Avicenna-tenkende tilnærming og stil, tilbyr grads- og ikke-gradskurs, samtidig som de gir råd til studenter og tar dem over sitt “bridge” -konsept.

Ikke-grads utdanning / opplæring, utvidelse av å lære verdensspråk, kunst- og karriereopplæring, publisering av bøker og utenomfaglige materialer, utvikling av internett og multimediainnhold er blant oppdragene til AIC.

Vi studerer og anerkjenner kontinuerlig de faglige og vitenskapelige behovene til våre elever, designer og utvikler moderne produkter og tjenester for disse behovene. Våre produkter og tjenester vil være tilgjengelige for alle våre elever.

Avicenna International College er dedikert til å være en partner for suksessen til studentene over hele verden.

Fremtidige muligheter for AIC-studenter

Etter endt utdanning fra AIC, blir flertallet av studentene våre med på de beste europeiske, britiske og amerikanske universitetene for å fullføre studiene. Mange universiteter leter nå aktivt etter å ta opp AIC-studenter takket være den høye utdanningskvaliteten ved AIC.

Andre nyutdannede av AIC som har fullført grunnleggende programmer innen sykepleie, IT, reiseliv og hotellledelse eller andre felt, er glade for å finne en jobb og få godt betalt i det europeiske markedet.

Your Future University

Mange europeiske, britiske og nordamerikanske universiteter innrømmer våre studenter. For medisinstudier rangerer kandidatene våre blant de beste på universiteter som Semmelweis University (Ungarn), Szeged University (Ungarn), Charles University (Tsjekkia), Comenius University (Slovakia), flere andre universiteter i Italia, Spania, Serbia, Slovenia, Tyrkia og andre land.

De studentene som fullfører NCUK-grunnlaget kan fortsette sitt International Year One på AIC og deretter flytte til et britisk partneruniversitet for å fullføre BA / BS- eller MS-grader.

Følgende britiske universiteter garanterer og opptak til våre studenter som er sterke i engelsk og vitenskap:

 • Aston University
 • University of Birmingham
 • University of Bradford
 • University of Bristol
 • University of Huddersfield
 • University of Kent
 • Kingston University London
 • University of Leeds
 • Leeds Becket University
 • Liverpool John Moores University
 • Manchester University
 • Manchester Metropolitan University
 • Queen Mary University of London
 • University of Salford, Manchester
 • University of Sheffield
 • Sheffield Hallam University
Programmer gitt i:
 • Ungarsk
 • Engelsk

Denne skolen tilbyr også:

Pre-Med

Avicenna International College

Avicenna Medical Foundation Program (AMFP) er et godt strukturert og omfattende program designet for de internasjonale studentene som har fullført sine videregående studi ... [+]

Et utdanningsprogram på nivå IV for Storbritannia og europeiske universiteter

Medisin - Tannlege - Farmasi - Veterinær - Sykepleie - Fysioterapi - Biomedisinsk vitenskap

Avicenna Medical Foundation Program (AMFP) er et godt strukturert og omfattende program designet for de internasjonale studentene som har fullført sine videregående studier utenfor Storbritannia og ønsker å fortsette sine videre studier innen et medisinsk beslektet felt i britiske eller andre europeiske universiteter.

AMFP vil forberede studentene på vellykket inngang til europeiske universiteter. Det sikrer også at studentene lærer å bli uavhengige, organiserte, disiplinerte og spørrende individer når de melder seg til deres fremtidige sentre for høyere utdanning.... [-]

Ungarn Budapest
April 2020
Engelsk
Heltid studier
1 - 2 år
Campus
Les mer på norsk

Pre-Nurse

Avicenna International College

European Nursing Foundation Program er et intensivt program rettet mot å utdanne internasjonalt trente / kvalifiserte sykepleiere til spesifikt å oppfylle standardene og ... [+]

European Nursing Foundation Program

European Nursing Foundation Program er et intensivt program rettet mot å utdanne internasjonalt trente / kvalifiserte sykepleiere til spesifikt å oppfylle standardene og forventningene til NMC (Nursing and Midwifery Council - UK).

Etter at dette kurset er fullført, kan kvalifiserte sykepleiere søke å registrere seg ved NMC-UK og søke om relaterte jobber hos britiske arbeidsgivere. Etter å ha fått arbeidserfaring i Storbritannia (vanligvis 2 år), kan sykepleiere ved utdanning søke om å jobbe i USA og Canada.

Etter vellykket gjennomføring av dette programmet, kan sykepleiere også vurdere å søke om registrering i andre europeiske land.... [-]

Ungarn Budapest
April 2020
Engelsk
Heltid studier
1 år
Campus
Les mer på norsk

Interview with Alireza Ebrahimi

Interview with Amirreza Khodaparast