Les den offisielle beskrivelsen

Fakultet for farmasi

Fakultetet for farmasi er allment anerkjent innen farmasøytisk vitenskap grunn av sin utmerkede undervisning, forskning og økonomisk aktivitet, både i Ungarn og i utlandet. I instituttene ved Fakultet for farmasi større forskningsprosjekt løp. Elevene som fullfører sine studier her er ettertraktede og høyt kvalifiserte eksperter.

I dag er Semmelweis Universitetet gjelder de to utenlandske språkkurs tysk og engelsk som unik i verden. Diplomet erverv til ungarsk, engelsk og tysk programmer har muligheten for at de kan praktisere sitt yrke i EU-landene og under visse forhold utenfor Europa.

Programmet brukes til trening apotek har vitenskapelig og medisinsk kunnskap på et høyt nivå av dyktige fagfolk. En får grunnleggende kunnskap om farmasøytisk narkotika produksjon, narkotikakontroll, narkotika logistikk, medisin sentralen (salg og rådgivning), og deltakelse i biologisk og kjemisk forskning, narkotikahandel og i bransjen for helsemyndighetene. Treningen forbereder dem for nye oppgaver i en fjern fremtid apotek.

På grunn av høyt kvalifiserte lærere, Semmelweis University og Fakultet for farmasi nytte. Dette har ført til den høyeste frekvensen av vitenskapelig ansatte ved Fakultet for farmasi.

Ved Fakultet for farmasi betydelig vitenskapelig forskning er gjennomført på alle innen apotek. Disse oppgavene forvaltes av de seks institutter ved fakultetet i henhold til sin egen spesialitet. Dette støttes av et nært samarbeid med den ungarske farmasøytiske selskaper, akademiske forskningsgrupper og andre forskningsmiljøer av innenlandske eller utenlandske universiteter. Forskningen portefølje ved den avdeling omhandler design, syntese og isolering av potensielle medikamentmolekyler så vel som deres struktur identifikasjon og strukturanalyse er utforsket. Den farmakologiske in vitro- og in vivo-metoder er like viktig. Det er også andre faktorer, som for eksempel:

  • Farmakokinetikk og metabolisme,
  • Drug sikkerhetsundersøkelse,
  • Doseringsformer planlegging og formulering
  • Forskning rettet mot utvikling av ny terapeutisk arbeid
  • og metodiske studier, hvis mål er å måle effekten av medisinsk behandling og bedre.

Avdelingen har gjort betydelig erfaring innen søk og utvikling av organisk og syntetiske resulterende virkning midler, så vel som deres interaksjon med biomolekyler. Utviklingen av slike legemidler fører til personlig helbredelsesprosessen støttes. Dette resultatet blir oppnådd fra det humane genom og utført med ikke-invasive metoder. (Dette kalles personlig medisin) På grunn av den internasjonale mening for ansatt ved fakultetet forskning, er en attraktiv eiendom tilbys her i gode norske og utenlandske konsortiet organisasjoner. Forskningen har også forverre konkurranseevnen og fremme samarbeids kontakter.

Pharmaceutical Trening på Semmelweis University i Budapest ser tilbake på en historie av flere århundrer.

Programmer gitt i:
Tysk

Denne skolen tilbyr også:

Master

Semmelweis University Faculty of Pharmacy

Fremmedspråk kurs tilbys ved Avdeling for farmasi ved Semmelweis University of Budapest siden 1989th Fra september 2011 ble det tyske studiet innført. blir undervist i sa ... [+]

Tysktalende apotek grad ved Semmelweis University of Budapest

på Avdeling for farmasi ved Semmelweis University of Budapest Fremmedspråk kurs tilbys siden 1989th Fra september 2011 ble det tyske studiet innført. blir undervist i samsvar med internasjonale standarder og diplom er anerkjent over hele Europa. En tysk konsulent muligheten er tilgjengelig for tyske studenter til enhver tid. Studien forutsetter generell studiekompetanse.

Studien ble utarbeidet av gyldig ved Semmelweis-universitetet pensum, men tar også hensyn til kravene i den tyske konsesjonsreglene for farmasøyter (Aappo) i stor grad.

Strukturen av kurset tillater elevene å flytte til Tyskland etter fjerde semester. De første fire semestre av studiet svarer til den første seksjon av apotek utdannelse ifølge Aappo.... [-]

Ungarn Budapest
Åpen påmelding
Heltid studier
10 semestre
Campus
Les mer på norsk

Welcome to Semmelweis University!